Vi tilbyder

Vi arbejder 100% digitalt.
Alle billeder viser, at vi arbejder intenstivt med nytænkning indenfor den kreative portrætkunst. Alle portrætter viser en dybdegående menneskeforståelse, der resulterer i smukke billeder i pagt med nutiden og af overlegen teknisk kvalitet. Ved alle portrætoptagelser søges at opnå det optimale resultat. Kontakt os for at høre nærmere.

Børn

Kom ind og få taget dine helt personlige søde, sjove og kreative optagelser af dit barn /dine børn. Jeg arbejder meget med at få de dejlige naturlige udtryk frem.

Kom ind og hør nærmere og få en snak om hvad du kunne tænke dig. Se alle børnebilleder her…

Portrætter

Portrætter til enhver lejlighed.
Kærestebilleder, ægtepar, eller bare hvad du har i tankerne.
Se alle portrætter her…

Konfirmation

Din store dag!
Den store dag skal naturligvis mindes med et smukt/sjovt billede fra din fotograf. Vi taler naturligvis om hvilken type fotografering du/I kan tænke jer.
Se alle konfirmationsbilleder her…

Studenter

Studenter og studiner.
Når du har fået studenterhuen på, skal det jo fejres. Med et professionelt, moderne og kreativt fotografi, kan en dejlig tid altid mindes med glæde.
Se alle studenter og studiner her…

Brudepar

Dine personlige, spændende, kreative eller traditionelle bryllupsbilleder skal naturligvis tages af din professionelle portrætfotograf. Vi taler om stil, sted og meget andet v/ en samtale inden ”den store dag”. Der vil være mulighed for fotografering i Studiet, Vores dejlige gårdhave el. måske ” On Location”.
Se alle brudepar her…

Boudior

God ide´ som gave til din kæreste, måske ”Morgengave” eller ”bare fordi”.
Smukke romantiske billeder, kontakt os og hør nærmere…
Se alle boudior her…

Den søde ventetid

Dejligt med et minde fra ” Den søde ventetid”.

Se alle billeder fra “den søde ventetid” her…

Ungdom/Sport

Børnene vokser, og fritidsinteresserne skifter.
Fritidsinteresser, sportsgrene, ændrer sig jo tit, i takt med at børnene vokser op. Husk den sjove tid, med fodbold, karate, boksning, badminton eller alt muligt andet.
Se alle ungdom og sportsbilleder her…

PR-billeder

Portræt til PR eller CV’et.
Har du brug for et portræt til PR, så kom ind til din professionelle fotograf. Det kan være til CV, Hjemmeside, Ansøgninger el. til anden pressebrug.
Se alle ungdom og sportsbilleder her…

Grupper/Familier

Den bedste gave til runde fødselsdage!
Tag hele familien med til din professionelle portrætfotograf. Brug det til ”Den bedste gave” til runde fødselsdage, store mærkedage eller bare som et dejligt minde.
Se alle gruppe- og familiebilleder her…