Praktisk info

Godt at vide både før, under og efter fotograferingen. For at vi kan få skabt de mest vellykkede billeder, samt de billeder, som du ønsker, er her er et par gode råd inden en fotografering. Du er selvfølgelig MERE end velkommen til at komme forbi butikken eller kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål.

Overvej påklædningen

Ensfarvet tøj giver et roligere billede end tøj med meget mønster, striber osv. Støvede evt. pastelfarver anbefales, frem for meget stærke ”pangfarver”.

Stærke farver virker meget dominerende, derfor er støvede farver tit en god ide´.

Ved en børnefotografering

”leger” vi os gennem fotograferingen. Medbring gerne ”det kæreste legetøj”, bamse, dukke, bil el. andet. Det er en god ide´at klare omklædningen her. Vi har omklædningsrum.

Fotografering af små børn

F.eks. barnedåb, New Born, anbefaler vi at barnet har fået mad hjemme i fred og ro, inden fotograferingen . Vi har puslebord, så den lille kan klædes på hos os.

Konfirmation

En god anledning til at få taget et familieportræt eller søskendeportræt. Konfirmationsbillederne kan eventuelt kombineres med din fritidsinteresse. Tag evt. sportstøj til din fritidsinteresse med (vi har omklædningsrum). Det kan kombineres sammen med konfirmationsoptagelsen.

Ved fotografering af grupper

Det er altid en god ide´ at tale sammen omkring farver og stil.

Husk!

Tidsbestilling nødvendig. Vi sender en bekræftelse på aftalt fotografering.

Rammer

Stort udvalg af rammmer. Standarder og individuelle størrelser.

Umiddelbart inden fotograferingen, har vi en lille samtale om jeres ønsker og vi præsenterer vores forskellige album og typer fotograferinger.
Du / I er naturligvis altid velkommen til at ringe, hvis der skulle være spørgsmål til ovenstående.
Der betales a´conto beløb: kr. 750,00 v/ fotograferingen.
Obs: Vores gade er en gågade. Parkering v/ Kvickly ( 3 timer, husk P-skive).
Ved særlige behov kan tilladelse til at køre i gaden fås v/ henvendelse i forretningen.